Pravila privatnosti

Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno i želimo da se osjećate ugodno koristeći Zapadno.hr i sve mogućnosti koje ovaj medij pruža. Ova politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke, uključujući vaša ime, prezime i e-mail adresu.

Prikupljanje i uporaba osobnih podataka

Osobne podatke korisnika nikad ne skupljamo niti obrađujemo, osim ako ih korisnici nisu eksplicitno učinili dostupnima, na primjer prilikom slanja obrasca Prijavi vijest.

Osobnim podacima smatraju se podaci kojima se korisnici mogu identificirati, poput imena, spola, adrese, e-maila ili poštanske adrese i drugog. FourSource d.o.o. ne prikuplja Vaše osobne podatke osim u slučaju kada ste ih eksplicitno učinili dostupnima, čime pristajete odnosno dajete privolu na njihovo korištenje u gore navedene svrhe (članak 6. stavak 1. Opće uredbe o zaštiti podataka).

Vaši osobni podaci bit će pohranjeni u sigurnoj bazi podataka i koristit ćemo ih isključivo kako bismo vas kontaktirali u vezi s predloženom vijesti. Vašu e-mail adresu nećemo koristiti u druge svrhe bez vašeg izričitog pristanka.

Dijeljenje osobnih podataka

Vaše osobne podatke, uključujući vašu e-mail adresu, nećemo dijeliti s trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka.

Sigurnost podataka

Poduzimamo razumne mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, korištenja, otkrivanja, izmjene ili uništenja. Koristimo tehnologije i postupke zaštite koje su standardne u industriji kako bismo zaštitili vaše osobne podatke.

Vaša prava

Imate pravo u bilo kojem trenutku povući svoj pristanak na našu uporabu vaših osobnih podataka u cijelosti ili djelomično, na način da nas obavijestite na e-mail . Osim prava na povlačenje privole, korisnici u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imaju pravo na pristup i potvrdu FourSource d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor.

Politika privatnosti - povlačenje pristanka

Zadržavamo pravo izmjene ove politike privatnosti u bilo kojem trenutku. Sve promjene bit će objavljene na ovoj stranici s ažuriranim datumom stupanja na snagu. Preporučujemo vam da povremeno pregledavate ovu politiku privatnosti.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi s ovom politikom privatnosti, obratite nam se na

up
calendar-whitenext