Pravila prenošenjaSvi članci, fotografije, videoprilozi, infografike i druga grafička dizajnerska rješenja objavljeni na našem web portalu vlasništvo su novinskog portala Zapadni.hr i posljedično tvrtke FourSource d.o.o.

FourSource d.o.o. dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka iz svojih izdanja u drugim medijima, ali oni smiju prenijeti pojedine članke isključivo kao kratku vijest od najviše deset novinarskih redaka (do 600 znakova) uz obvezno navođenje izvora, pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti i link na vijest objavljenu na web portalu www.zapadno.hr. Korištenje fotografija s našeg portala Zapadno.hr dopušteno je uz obavezno navođenje izvora.

FourSource d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje, a neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. FourSource d.o.o. zbog toga će svim pravnim sredstvima štititi svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela sadržaja bez dozvole vlasnika smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

up
calendar-whitenext